Utolsó kommentek

Bulvár

Ilyen boldog az új pasijával Jennifer Lopez

2012.02.18. 19:19 britta1

Jennifer Lopez és Marc Anthony ikergyermekei 22-én lesznek négy évesek. A szülők azonban éppen válnak. Lopezt a kaliforniai Santa Barbarán fotózták le új szerelmével, a táncos Casper Smarttal. A vidám hintázás után Lopez és Smart egy romantikus sétát is tett a tengerparton kézenfogva. Bár a pár megállás nélkül flörtölős üzeneteket küld egymásnak a Twitteren (ugyan, minek, ha állandóan együtt vannak?), Lopez egy interjúban azt mondta, hogy a házasságon még nem gondolkodik, ahhoz túl fiatal a kapcsolat. 

Szólj hozzá!

Egy óra múlva kezdődik Whitney Houston temetése

2012.02.18. 17:13 britta1

Magyar idő szerint egy óra múlva kezdődik a 11-én elhunyt Whitney Houston temetése, amelyet az interneten lehet online követni. A meghívottak száma mindössze 1500, ők ott lehetnek a New Hope baptista templomban, ahol Whitney búcsúztatása zajlik. Az eseményen jelen lesz Whitney 18 éves lánya, Bobbi Kristina és a lány apja, Bobby Brown is, annak ellenére, hogy a Houston család őt hibáztatja az énekesnő haláláért. Brown 15 éven keresztül volt Whitney férje, és ő szoktatta rá a drogozásra is - bár eddig semmi jele nincs annak, hogy Whitney végül az illegális szerek miatt halt volna meg, a feltételezések szerint (hivatalos kórbonctani eredmény csak hetek múlva várható) a nyugtatók és alkohol kombinációja miatt vesztette az eszméletét a híresség, hogy aztán magatehetetlenül a kádba fulladjon a Beverly Hills Hilton hotelben. A temetésre számos sztárt meghívtak, Kevin Costner mondja a gyászbeszédet és ott lesz Mel Gibson is, a búcsúztatót pedig egy gyerekkórus előadásával kezdik. Mindezt itt lehet nyomon követni egyenes adásban. 

Szólj hozzá!

Így temetik el Whitney-t

2012.02.17. 21:06 britta1

Whitney Houstont búcsúztatására szombaton kerül sor a New Jersey-i New Hope Baptista templomban. Az énekesnő a 2003-ban elhunyt édesapja, John Houston mellett fog nyugodni Newarkban. A búcsúztatásra mindössze 1500 ember látogathat el személyesen, a jelenlévők nagy része ismert ember lesz, a gyászbeszédet Kevin Costner színész mondja, akivel Whitney együtt szerepelt a Több mint testőr című filmben. Az érdeklődők a neten is nyomon követhetik az énekesnő végső búcsúztatását. Whitney Houston 48 évesen hunyt el a Beverly Hills-en lévő Hilton hotelben, a híresség élettelen testét a fürdőkádban találták meg. A halottkémi vizsgálat még zajlik - hivatalos eredményre csak hetek múlva számíthatunk -, de valószínűsítik, hogy az alkohol és nyugtatók kombinációja vitte a sírba Houstont.

Szólj hozzá!

Cuki kiskutyát fogadott örökbe Aniston

2012.02.17. 20:59 britta1

A napokban a 43. születésnapját ünnepelte Jennifer Aniston, aki mellett tavaly május óta mindenhol ott van Justin Theroux. A tavaly május sajnos más okból is emlékezetes Anistonnak, akkor vesztette el imádott kiskutyáját, Normant, akinek a nevét - első tetkóként - a lábfejére is varratta. Aniston és Theroux most azonban egy újabb kiskutyát fogadtak örökbe, ezúttal egy kislányt. Sophie három hónapos boxer-pitbull keverék. "A legédesebb kicsi kutyus, amit valaha láttam! Úgy néz ki, mintha most szívott volna el egy szivart, ami fel is robbant a szájában!" - mesélte Aniston a rajzos mintájú kiskutyájáról.

Szólj hozzá!

Megszólalt Whitney szerelme az énekesnő halálával kapcsolatban

2012.02.17. 19:54 britta1

A 48 éves Whitney Houston egy nála 17 évvel fiatalabb férfival, az énekesnő Brandy öccsével járt. Kapcsolatuk korántsem volt kiegyensúlyozott, többször szakítottak és újrakezdték a viszonyt. Ray J a végzetes estén nem volt az énekesnővel, de amint meghallotta a szörnyű hírt, a Beverly Hilton Hotelbe rohant, ahol az éjszakát Whitney siratásával és az énekesnő 18 éves lányának, Bobbi Kristinának a vigasztalásával töltötte (nem túl sikeresen, mert a lányt kórházba szállították még aznap). Ray J most ezt mondta volt szerelme halálával kapcsolatban: "Az elmúlt néhány napban próbáltam feldolgozni az ürességet és mindazt, amit érzelemhurrikánt, amelyet átélek. Szavakkal el sem mondható, hogy mi zajlik most bennem. A világ egy ikont vesztett, én pedig a legjobb barátomat veszítettem el. Nippy, hiányzol! Olyan boldog voltál és örömmel teli. A mosolyod örökké a szívemben fog élni." Két nappal az énekesnő halála előtt Whitney a Grammy egyik előestjén lépett fel Kelly Price-szal duettet énekelve, és a "Yes, Jesus Loves Me" című dal előadása közben Ray J-t ölelgette és simogatta a színpadon. Whitney-t szombaton búcsúztatják a New Hope Baptista templomban a New Jersey-i Newarkban, az énekesnő az édesapja mellett fog nyugodni. A halálával kapcsolatos vizsgálatok eredményére még néhány hetet várnunk kell.

 

Szólj hozzá!

Oroszlánfóka támadta meg Shakirát

2012.02.17. 18:01 britta1

A 34 éves énekesnő éppen Dél-Afrikában, Cape Townban állomásozik, ahol a tengeri élővilágot igyekezett felfedezni. Shakira szeretett volna készíteni egy közeli fotót egy oroszlánfókáról, amit a kiszemelt állat nem tűrt túl jól, és meg is támadta az énekesnőt. Shakira apróbb sérülést szenvedett a csuklóján. A támadás olyan hirtelen történt, hogy Shakira meg sem tudott mozdulni, de szerencsére a vele lévő testvére elrángatta az állat közeléből a hírességet. Shakira később egy másik fotót is posztolt a pingvinekről, amik szerinte "sokkal barátságosabbak" voltak vele.

Szólj hozzá!

Volt pasija vigasztalja Kim Kardashiant

2012.02.17. 16:54 britta1

Kim Kardashian házassága Kris Humphries-zal mindössze 72 napig bírta. A híresség maga kezdeményezte a válást, ami állítólag a sportolót is meglepte (azért annyira nem, hogy a frissen jött ismertséget egy jól fizető órareklámmal ne feledtette volna). Kim azonban nem magányos: mióta csak belefogott a válásba, a volt szerelme, Reggie Bush vigasztalja. Bush és Kardashian három évig jártak, és bár többször szakítottak (utoljára 2010 elején), de úgy tűnik, a tűz nem hunyt ki köztük végleg. A (volt?) párt a Beverly Hills Hotelben is látták együtt - méghozzá két nappal Valentin-nap előtt! 

Szólj hozzá!

Seal levette a jegygyűrűt

2012.02.17. 16:48 britta1

Általános döbbenettel vettük tudomásul, hogy a 2005-ben összeházasodott Seal és a szupermodell Heidi Klum januárban bejelentették, hogy válnak. A párnak három közös gyermeke van és még akkor ismerkedtek össze, amikor Heidi a korábbi szeretőjének, Flavio Briatore Forma-1-es csapatfőnök gyermekét várta. A 48 éves énekes éppen Ausztráliában turnézik, és a válás bejelentése óta először fotózták le úgy, hogy nem viselte a jegygyűrűjét. Heidi ezzel szemben - aki állítólag Seal dührohamai miatt kezdeményezte a válást - még mindig gyűrűs kézzel járkál.

Szólj hozzá!